Iron Mountain helpt organisaties over de hele wereld bij het beperken van kosten en risico’s op het gebied van informatie management. Wij leveren onder meer oplossingen voor archiefbeheer, digitalisering van documenten, data protectie en informatievernietiging. En hebben de expertise en ervaring om complexe informatieproblemen aan te vatten; zoals oplopende opslagkosten, procesvoering, naleving van regelgeving en herstel na rampen.

Bij Iron Mountain betekent informatie beheren de volledige zorg voor de veiligheid en bereikbaarheid van al uw informatie. In alle fasen van de informatie levenscyclus; van het ontstaan, het gebruiken, tot aan het vernietigen van informatie.

Ons bedrijf kan steunen op meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van documentbeheer en databeveiliging. Met zo’n 205.000 km archief in opslag (dat is 5 keer de aarde rond!) en 89 miljoen tapes in beheer, is Iron Mountain dé bewezen en vertrouwde partner voor 230.000 zakelijke opdrachtgevers wereldwijd.

Op veilige wijze bewaren wij enkele van 's werelds meest waardevolle historische kunstvoorwerpen, culturele schatten, zakelijke documenten en medische dossiers. Om uw informatie zo goed mogelijk te kunnen beheren, hebben wij wereldwijd 25.000 professionele medewerkers in dienst en onderhouden wij een ongeëvenaarde infrastructuur met meer dan 1400 vestigingen, 70 imaging centers en 3600 voertuigen.

Voor een overzicht van onze diensten, klik hier.