Oplossingen voor compliance kwesties in archiefbeheer | Iron Mountain
Oplossingen voor compliance kwesties in archiefbeheer

Volledige compliance voor archiefbeheer is een ideaal dat om de 'best practices' binnen de gehele organisatie vraagt. De vanzelfsprekendheid waarmee de beste oplossingen worden ingezet als het gaat om het offreren van uw producten of diensten, zou ook bij compliance issues moeten gelden. Om meer aandacht voor compliance te krijgen, dient u allereerst bewustwording te creëren rond de issues. Als u binnen uw organisatie een verantwoordelijke community weet op te bouwen, dan voedt u begrip en acceptatie rond dit ideaal.Creëer een hybride digitaal archief op cloud en tape | Iron Mountain
Creëer een hybride digitaal archief op tape en in de cloud

Onderwerpen: Externe tapeopslag

Een digitaal archief op tape is goedkoop om te onderhouden, kan enorme hoeveelheden data opslaan en functioneert goed in een externe locatie. Een digitaal archief in de cloud voegt schaalbaarheid en snelle toegang toe. Als u deze media combineert, heeft u een krachtige tool voor archivering in handen.


Een informatiebeheerbeleid: Kies uw held | Iron Mountain
Een informatiebeheerbeleid: Kies uw held

Een succesvolle ontwikkeling van een informatiebeheerbeleid binnen de organisatie, vereist een held in de directie. Maar voordat u bij die held aanklopt, moet u eerst een aantal dingen doen. Het is altijd lastig om de aandacht te trekken van het topmanagement, maar als u vasthoudt aan uw plan zal u dat zeker lukken.