Het bewaren van gegevens, documentbeheer en het naleven van wet- en regelgeving – The Path to Compliance

'The Path to Compliance' is een begrijpelijke driedelige gids plus een webinar, die u helpt de regelgeving omtrent het bewaren van gegevens en documentbeheer de baas te blijven. Download deze gratis e-books en bekijk de webinar, en zorg dat uw gegevens veilig zijn, regels worden nageleefd en reputatieschade en geldboetes worden voorkomen.

Deel 1 – Measure and Benchmark your Information Risk

Dit eerste e-book geeft u een overzicht van de uitdagingen die op de loer liggen bij het naleven van wet- en regelgeving. Het biedt u bovendien de unieke gelegenheid om een eenvoudige onlinevragenlijst in te vullen, die u de volgende inzichten geeft:

  • Hoe u scoort in vergelijking met de rest van uw branche
  • Hoe u scoort in vergelijking met andere bedrijven in het middensegment in uw land
  • Hoe u scoort in vergelijking met de rest van Europa.

Uw score wordt bepaald aan de hand van de 'European Risk Maturity Index' van PwC en Iron Mountain, en u ontvang een persoonlijk rapport met praktische tips om uw informatierisico te verkleinen.

Deel 2 – Compliant Records Management

Het tweede e-book biedt praktische tips voor het implementeren van een recordsmanagementprogramma dat voldoet aan de Europese regelgeving omtrent gegevensbescherming en het bewaren van documenten.

Deel 3 – Document Retention Regulations

In dit derde en laatste e-book van 'The Path to Compliance'-serie krijgt u een overzicht van de bewaarperioden voor documenten in Europa.

Webinar – Mastering Global Records Management

Dit webinar gaat in op de veranderingen die zich binnen informatiebeheer voordoen, zoals; big data, bewaartermijnen, ongestructureerde informatie en digitalisering. Experts geven u handvatten en tips vanuit verschillende invalshoeken, op basis van hun expertise - juridisch, security en records management.

Download nu uw gratis 'The Path to Compliance' e-books of bekijk de webinar, voor een toekomst met meer gemoedsrust en zekerheid.