Bescherm uw bedrijfsgegevens en uw reputatie

Download PDF

Back-up tapebeheer en -opslag

Bescherm uw kwetsbare bedrijfsgegevens en uw reputatie

Goede beveiliging: geen overbodige luxe

De meeste ondernemingen herstellen niet meer van een grootschalig gegevensverlies. Hun reputatie bij klanten en leveranciers is beschadigd en de boetes die zij moeten betalen, zijn torenhoog. Een goede beveiliging van uw gegevens is dus geen overbodige luxe. Niet alleen inhouse, maar juist ook buiten uw eigen kantoor of bedrijfsterrein. Iron Mountain biedt die bescherming, met zowel digitale als fysieke back-updiensten. Calamiteiten zoals natuurrampen, brand, sabotage, terrorisme, hacking en inbraak zijn al erg genoeg. Maar als u daarbij ook nog uw bedrijfsgegevens en vertrouwelijke informatie kwijtraakt, komen uw continuïteit en reputatie in gevaar. Dan is het een geruststellend idee dat uw informatie veilig op een externe locatie is opgeslagen. Iron Mountain biedt diverse digitale en fysieke back-updiensten, van e-mailarchivering, PC- en server back-ups tot off-site dataprotectie en -herstel. We zijn zelfs wereldwijd marktleider op dat gebied.

Het kost 19 dagen om 20 Mb aan informatie opnieuw te typen. Bron: Realty Times

Veilig en betrouwbaar

Uw vitale data goed beschermd

Wij bieden een infrastructuur van beveiligde kluizen en voertuigen die voldoen aan hoge bedrijfsstandaarden voor databeveiliging. Daarnaast beschikken we over een ISO 9001:2008-certificering. Zo zorgen we voor beveiliging en betrouwbaarheid van uw vitale data.

Enkele kenmerken van onze dienstverlening:

  • goed getrainde, betrouwbare teams voor datahandling;
  • zwaar beveiligde transportwagens die zijn uitgerust met GPS zodat ze 24 uur per dag traceerbaar zijn en specifiek opgeleide chauffeurs, om uw servertapes optimaal te beschermen;
  • kluizen met de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad, voorzien van brandveilige muren, stalen deuren, camera’s die 24/7 registreren en geautomatiseerde zonetoegang tot uw informatie.

“Beveiliging en betrouwbaarheid voor uw vitale data”

Elke 15 seconden crasht er ergens een harddisk. Bron: Harris Interactive

Off-site en on demand

Kosteneffectieve en overzichtelijke opslag

De informatiestroom binnen bedrijven blijft maar groeien. Hoe houdt u zicht op alle gegevens? Off-site digitale opslag op tape bestaat al langer, maar diverse onderzoeken tonen aan dat het gebruik ervan alleen maar toeneemt, ondanks de meer recente technologische mogelijkheden. Tape is namelijk een kosteneffectief en zeer betrouwbaar middel.

Geautomatiseerde of on demand verzameling en archivering van tape back-ups is de beste beveiligingsmethode voor uw bedrijfsgegevens. Samen met u beoordelen we hoe vaak en hoe intensief u onze diensten nodig hebt en maken een planning die past bij uw eigen tape-managementsysteem.

“Tape is kosteneffectief en zeer betrouwbaar”

Ondersteuning: 24 uur per dag

Veilige opslag, tijdige aflevering

De basis van onze dienstverlening wordt gevormd door ons professional operations team. Onze kluismedewerkers en chauffeurs verzorgen de dagelijkse praktijk van uw databeveiliging. Ze zorgen ervoor dat uw gegevens worden verzameld, veilig opgeslagen en op tijd afgeleverd. Ook kunnen we tapes verwisselen als u gebruik maakt van onbemande locaties.

Elke klant krijgt een accountmanager die regelmatig contact met u heeft en ervoor zorgt dat u altijd gemakkelijk gebruik kunt maken van onze dienstverlening. Daarnaast kunt u ons bereiken via het 0800 klantenservicenummer, dat 24 uur per dag bereikbaar is, ook in het weekend.

“We zijn 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend”

Elke dag worden er 2000 laptops gestolen of verloren. Bron: Harris Interactive

Uw reputatie in veilige handen

Gecertificeerde gegevensopslag

Ondernemingen hebben te maken met strenge wet- en regelgeving. Ook op het gebied van gegevensverzameling en–opslag. Voor sommige gegevens is die regelgeving strenger dan voor andere. Voor alle bedrijven geldt het advies om belangrijke of gevoelige bedrijfsinformatie off-site bij een derde partij op te slaan. Veel ondernemingen kiezen daarom voor onze beveiligde kluizen.

Iron Mountain voldoet aan alle eisen van de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI). Dat betekent dat we de gegevens van betaalkaarten van uw klanten mogen bewaken in onze panden. Daarnaast voldoen onze opslagfaciliteiten aan de normen zoals gesteld in de Archiefwet (bescherming van uw gegevens tegen schade door temperatuursveranderingen). Kortom: bij ons voldoen uw gegevens en systemen aan de wet- en regelgeving.

“U voldoet aan de wet- en regelgeving”

90% van alle bedrijven met grote gegevensverliezen gaat binnen twee jaar failliet.Bron: Kamer van Koophandel Londen

Een betrouwbare partner

Voor elke bedrijfsomvang en in iedere branche bieden we altijd de beste dienstverlening op basis van de volgende principes

Betrouwbaarheid
Al bijna 60 jaar zijn we een betrouwbare partner van bedrijven in de grootte van 10 tot 100.000 medewerkers. Meer dan 2.800 opdrachtgevers vertrouwen Iron Mountain Benelux hun papieren en digitale informatie toe voor maatwerkoplossingen.

Beveiliging
Onze veilige vestigingen, faciliteiten, webportaal, betrouwbare medewerkers en optimale, systeembeheerde processen zetten de norm op het gebied van inrichting, veiligheid, brand- en braakbeveiliging. Zo zorgen we voor een optimaal en veilig beheer van uw waardevolle informatie.

Expertise
Dat wij al bijna 60 jaar marktleider zijn, ziet u terug in onze kennis van regelgeving, onze ervaring met informatiebeheer, onze mensen, processen en technologieën. En in onze aanpak: we willen uw bedrijf door en door kennen om te kunnen inspelen op uw behoeften. Voor u betekent dat: minder kosten, minimale risico’s en controle over uw informatie - uw belangrijkste sturingsmiddel.

Klantgerichtheid
U kunt 24 uur per dag en 365 dagen per jaar rekenen op onze ondersteuning via het webportaal of de helpdesk. En op een snelle toegang tot uw goed beveiligde informatie.

Duurzaamheid
Wij helpen u graag met duurzame oplossingen. Bijvoorbeeld door de hoeveelheid informatie die u moet bewaren, te beperken. Of door alle vernietigde documenten te recyclen.

Iron Mountain is al bijna 60 jaar een betrouwbare partner van zowel duizenden kleinere en middelgrote bedrijven als van 95% van alle ondernemingen uit de Fortune 1000 en Eurostoxx 50. Meer dan 140.000 opdrachtgevers in 39 landen vertrouwen Iron Mountain hun papieren en digitale informatie toe.

Veel unieke archieven en documenten worden aan onze zorgen toevertrouwd, zoals de testamenten van prinses Diana, Charles Dickens en Charles Darwin, het patent op de Red Delicious-appel uit 1959 en de originele opnamen van Frank Sinatra.