Het papier-efficiënte kantoor

Onderwerpen: Van papier naar digitaal | Archiefbeheer

De weg naar een papier-efficiënt kantoor

Een papierloos kantoor is voor veel bedrijven een grote, maar moeilijk te realiseren wens. En als we bedenken dat bij een derde van de bedrijven juist meer papier wordt gebruikt dan ooit, is een papier-efficiënt kantoor dan niet een realistischer alternatief?

Het concept 'papierloos kantoor' kwam midden jaren 70 in zwang, maar ook al zijn we inmiddels zo'n vier decennia verder: papier zwaait nog steeds de scepter.

Bovendien hebben technologische ontwikkelingen en mobiele apparaten, zoals tablets en smartphones voor een ware informatie-explosie gezorgd. Het resultaat, Big Data, is inmiddels een waar hoofdpijndossier.

Iron Mountain komt met een nieuwe, praktische oplossing: het papier-efficiënte kantoor. Bij dit concept gaan efficiëntie, veiligheid en toegankelijkheid in de plus, en opslagruimte, kosten en verspilling in de min.

Pak uw informatiebeheer anders aan en combineer extern archiefbeheer met documentdigitalisering. Zo kunnen uw werknemers efficiënter werken en uw klanten beter helpen. Als u wordt bedolven onder uw papieren administratie of gewoon efficiënter wilt werken: Iron Mountain kan u helpen bij de realisatie van een papier-efficiënt kantoor.

Download hier de whitepaper 'Het papier-efficiënte kantoor'

Bekijk deze realistische roadmap naar digitalisering met alle feiten, tips en motiverende casestudy's.

Download hier de whitepaper

Waar staat u op de weg naar een papier-efficiënt kantoor?

Onze quiz laat u in slechts een paar minuten zien waar u staat op de weg naar een papier-efficiënt kantoor. U krijgt informatie over welke stappen u kunt zetten om uw informatiebeheer nog verder te verbeteren.

quiz

Wilt u de fasen op weg naar een papier-efficiënt kantoor bekijken zonder deel te nemen aan de quiz?

Verken de stappen op weg naar een papier-efficiënt kantoor :

Het Papier Efficiente Kantoor Stage 2
Het Papier Efficiente Kantoor Stage 2

Onderwerpen: Archiefbeheer uitbesteden | Van papier naar digitaal

Het is nu tijd de procedures voor actieve documenten in uw bedrijf aan te passen. Mensen houden informatie binnen handbereik, omdat ze de informatie veel gebruiken en hierover snel willen kunnen beschikken. Het bewaren van documenten in archiefkasten en bureauladen in het kantoor is niet de beste manier om belangrijke informatie te beschermen en beschikbaar te hebben.