Kostenbesparing

  1. FilterenRibank
Forse Kostenbesparing Door Extern Archief

Onderwerpen: Archiefbeheer uitbesteden | Kantoorruimte vrijmaken | Kostenbesparing | Archiefbeheer

Ribank is als financieringsmaatschappij al ruim 55 jaar actief op het gebied van kredietverlening en mede gespecialiseerd in de automotive sector. Het is onderdeel van de Crédit Agricole Group, de grootste financiële groep van Frankrijk. Ribank behoort tot de grootste financieringsmaatschappijen in Nederland en is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN).


8 redenen om uw archiefbeheer uit te besteden
8 redenen om uw archiefbeheer uit te besteden

Onderwerpen: Kostenbesparing

Natuurlijk kunt u uw archiefbeheer zelf herstructureren, maar dat neemt veel tijd in beslag en leidt u af van uw kerntaken. Overweeg om informatiebeheer experts te vragen u te helpen bij het opzetten en implementeren van een gedegen records management beleid. Zo worden uw kosten transparant en uw medewerkers productiever. Dit document laat voordelen zien van uitbesteding van uw archiefopslag en -beheer.


5 manieren om kosten te reduceren door efficiënter archiefbeheer
Kosten reduceren door efficiënter documentbeheer

Onderwerpen: Kostenbesparing | Archiefbeheer

Deze ‘best practice’ geeft 5 manieren om tot kostenbesparing te komen, terwijl uw bedrijf kan blijven vertrouwen op een goede – of verbeterde - informatievoorziening en toegang tot uw documenten. Dit rapport geeft u inzicht in, en tips over; het reduceren van verborgen handlingkosten, hoe meerwaarde te halen uit uw vastgoed, de kosten van onnodig lang bewaard archief, de voor en nadelen van outsourcing.