Data Management

  1. Filteren

SITAD | Iron Mountain
Manage your end-of-life IT assets securely and responsibly

Onderwerpen: Data Management

Naarmate organisaties verder migreren naar nieuwe technologieën om te innoveren, aansturen op efficiëntie en nieuwe werkwijzen mogelijk maken, kunnen ze niet gewoon hun oude IT- en kantoorapparatuur in de prullenbak gooien. Beveiliging moet bovenaan de prioriteitenlijst blijven staan. Lees meer hierover in onze SITAD brochure .Focus Op Ongestructureerde Data | Iron Mountain
Focus Op Ongestructureerde Data

Onderwerpen: Data Management

Ontdek hoe een samenhangende datastrategie uw succes kan bepalen Informatie is macht. Een consistente data-archiveringsstrategie voor alle afdelingen, van de juridische afdeling tot IT, kan de productiviteit, veiligheid en bedrijfsgroei vergroten. Zit uw organisatie op één lijn?


Geen Angst Meer Voor Cyberaanvallen Op Uw Bedrijf Met Back-Ups Op Tape | Iron Mountain
Geen Angst Meer Voor Cyberaanvallen Op Uw Bedrijf Met Back-Ups Op Tape

Onderwerpen: Data Management

Met de grootschalige inbreuk op gegevensbeveiliging zoals recent in het nieuws, vraagt u zich mogelijk af wat uw bedrijf kan doen om zich te beschermen tegen deze geavanceerde cyberaanvallen. Uw bedrijf kan hierdoor vleugellam raken en alle gegevens van uw werknemers en klanten kunnen worden gelekt aan partijen die daar maar al te graag gebruik van maken.