Van papier naar digitaal

Zet uw stapels papieren bedrijfsinformatie om in digitale vorm om zo uw data snel te kunnen vinden, herstellen en organiseren.

Lees onze best practices voor scanning en informatiebeheer, ongeacht welk formaat of op welke locatie de informatie zich ook bevindt.

  1. Filteren


Bouw uw business case voor digitalisering | Iron Mountain
Bouw uw business case voor digitalisering

Onderwerpen: Van papier naar digitaal

In onze korte interactieve gids zetten we de ondernemerslogica uiteen die achter het belang zit van scannen en digitaliseren.Of u nu het delen van dossiers wilt verbeteren, bedrijfsprocessen versnellen of risico’s verminderen: met digitalisering kunt u het van de grond krijgen.
Iron Mountain Services
Uw Informatie Altijd Beveiligd En Bereikbaar

Onderwerpen: Archiefbeheer uitbesteden | Van papier naar digitaal | Archiefbeheer

Het organiseren, veilig opslaan en rangschikken van uw bedrijfsinformatie is een complexe uitdaging. Goed informatiebeheer vergt veel van uw mensen en neemt kostbare ruimte in beslag. Informatie is niet altijd beschikbaar op momenten dat u dat wilt. Daarnaast neemt de wet- en regelgeving alleen maar toe. Iron Mountain helpt u graag met uitgebreide, innovatieve oplossingen. Zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten en uw belangrijkste sturingsmiddel – bedrijfsinformatie – altijd bereikbaar en beveiligd is.