Van papier naar digitaal

Zet uw stapels papieren bedrijfsinformatie om in digitale vorm om zo uw data snel te kunnen vinden, herstellen en organiseren.

Lees onze best practices voor scanning en informatiebeheer, ongeacht welk formaat of op welke locatie de informatie zich ook bevindt.

  1. Filteren
Iron Mountain Services
Uw Informatie Altijd Beveiligd En Bereikbaar

Onderwerpen: Archiefbeheer uitbesteden | Van papier naar digitaal | Archiefbeheer

Het organiseren, veilig opslaan en rangschikken van uw bedrijfsinformatie is een complexe uitdaging. Goed informatiebeheer vergt veel van uw mensen en neemt kostbare ruimte in beslag. Informatie is niet altijd beschikbaar op momenten dat u dat wilt. Daarnaast neemt de wet- en regelgeving alleen maar toe. Iron Mountain helpt u graag met uitgebreide, innovatieve oplossingen. Zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten en uw belangrijkste sturingsmiddel – bedrijfsinformatie – altijd bereikbaar en beveiligd is.


Woonstad Rotterdam | Iron Mountain
Woningcorporatie verhoogt efficiency door digitalisering 

Onderwerpen: Kantoorruimte vrijmaken | Efficiëntie / productiviteit verbeteren | Archiefbeheer uitbesteden | Van papier naar digitaal | Archiefbeheer

Woonstad Rotterdam is een corporatie die Rotterdammers betaalbare huurwoningen biedt. Het is een stichting zonder winstoogmerk met een deels door huurders gekozen raad van toezicht. De corporatie bezit en beheert circa 48.000 woningen in de stad, plus een aantal winkels en andere commerciële objecten.papier-efficiënt kantoor stage 2
Het Papier Efficiente Kantoor Stage 2

Onderwerpen: Archiefbeheer uitbesteden | Van papier naar digitaal

Het is nu tijd de procedures voor actieve documenten in uw bedrijf aan te passen. Mensen houden informatie binnen handbereik, omdat ze de informatie veel gebruiken en hierover snel willen kunnen beschikken. Het bewaren van documenten in archiefkasten en bureauladen in het kantoor is niet de beste manier om belangrijke informatie te beschermen en beschikbaar te hebben.