Wij bieden geïntegreerde oplossingen voor archiefopslag, documentbeheer, databeveiliging en informatievernietiging. Onze diensten zijn ontwikkeld om de bedrijfsprocessen van uw organisatie soepel te laten verlopen en complexe informatieuitdagingen het hoofd te bieden, zoals stijgende opslagkosten, de naleving van regelgeving en dataherstel na calamiteiten.

Wij blijven in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze klanten hun informatie optimaal kunnen gebruiken, met lagere kosten en minder risico.

“Wij streven naar partnerships met leveranciers die op basis van hun expertise met ons mee willen denken over de toekomst. Iron Mountain beantwoordt aan die eis en is mede daarom preferred supplier voor onze papieren en digitale archiefdiensten.”

Bart Voortman, directeur Group Facility Services bij Achmea

Klik hier voor de volledige Achmea case study

 • Archiefopslag en documentbeheer

  Van eenvoudige externe archiefopslag tot uitgebreide records management programma’s. Wij leveren een breed scala aan oplossingen die zijn afgestemd op uw behoeften en wensen.

 • Scannen en digitaliseren

  U kunt uw papieren archieven door ons laten scannen en indexeren. Van alleen de meest actieve documenten tot uw volledige archief. Wij helpen u graag bij het bepalen wat voor u de meest efficiënte benadering voor digitalisering is.

 • Tape-beheer, opslag en roulatie

  Wij bieden externe tape-opslag, roulatieservice en herstel na calamiteiten. Organisaties van uiteenlopende grootte vertrouwen hun back-up en archiefmedia met een gerust hart aan ons toe.

 • Escrow-service voor software

  Iron Mountain helpt meer dan 85% van de bedrijven uit de FTSE 100 hun investeringen veilig te stellen, hun risico's te beperken en controle te houden over hun belangrijkste software en intellectuele eigendom.