Bedrijfsinformatie heeft een enorme potentiële waarde, maar staat ook bloot aan risico's, kosten en beheeruitdagingen. Iron Mountain helpt u graag bij het beheren van uw documenten, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. En uw belangrijkste sturingsmiddel – bedrijfsinformatie – altijd bereikbaar en beveiligd is.

Wij helpen u stijgende opslagkosten, personeels- en administratieve kosten in de hand te houden en ondersteunen u bij het voldoen aan regelgeving:

Archiefopslag
U pakt uw documenten in, wij halen ze op en transporteren ze naar onze veilige archiefopslagfaciliteit. Wanneer u ze weer nodig hebt, krijgt u ze van ons terug. Zo eenvoudig is het.

Dynamisch archiefbeheer
Ook actieve documenten die regelmatig worden opgevraagd kunnen bij ons worden opgeslagen. Op elk gewenst moment kan een opgeslagen document (of dossier) fysiek of digitaal worden geleverd.

Scannen en digitaliseren 
Selectief scannen kan een drastische afname van conversiekosten opleveren, terwijl de toegankelijkheid van de bestanden gewaarborgd blijft.

Speciale projecten
Onze deskundigen op het gebied van archiefbeheer staan voor u klaar bij projecten voor classificatie, indexering, opschoning, vernietiging of archiefverhuizing.

Veilige vernietiging
Samen met u bekijken we welke documenten niet meer nodig zijn. En zorgen ervoor dat deze veilig en vertrouwelijk worden verwijderd of vernietigd.

Voordelen van een alomvattende aanpak van documentbeheer

Met een uitgebreid records management programma worden uw fysieke en elektronische documenten proactief veiliggesteld, waarborgt u compliance, loopt u geen onnodig risico en houdt u grip op de kosten.

Wat u van Iron Mountain kunt verwachten:

  • Duidelijkheid over de regelgeving waaraan u moet voldoen en wat dit voor u betekent
  • Verbetering van efficiency
  • Verlaging van administratieve kosten en kosten van eDiscovery
  • Betere controle over bedrijfskritieke documenten