Externe archiefopslag hoeft niet ingewikkeld te zijn. U pakt uw dossiers in, wij transporteren ze naar onze veilige opslagfaciliteit, waar wij veilig uw archief bewaren. Wanneer u uw documenten weer nodig hebt, krijgt u ze van ons terug. Zo gemakkelijk kan externe opslag van uw archief zijn.

Uw documenten snel beschikbaar

Wij proberen documentbeheer gemakkelijk te maken voor u. Uw documenten kunnen snel beschikbaar zijn. Wij bieden bezorgservices voor de volgende dag, binnen een halve dag en spoed bezorgingen. Maar wij kunnen ook uw documenten scannen en deze vervolgens als digitaal bestand terugsturen. Als u uw documenten gedeeltelijk of volledig terug moet hebben, gaat dit eenvoudig en snel.

Betere controle

Iron Mountain Connect™ is een online portal dat u volledige controle geeft over het beheer van uw documenten. Het biedt u instrumenten die nodig zijn voor implementatie en beheer van een veelomvattend Compliant Records Management-programma. Bovendien is de portal 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Met de zoekfunctie van de portal kunt u eenvoudig de juiste records (documenten) opvragen. Een volledig logboek van gebruikers die documenten  hebben opgevraagd en ontvangen, is ook via de portal beschikbaar. Gebruikersmachtigingen bepalen welke records – door wie - kunnen worden opgevraagd.
Demo video  IM Connect (Engels)

Strenge beveiligingsmaatregelen

Iron Mountain stelt met haar 1000 vestigingen de norm op het gebied van inrichting, brand- en braakbeveiliging. Om daarmee te voldoen aan uw eisen voor het optimaal beheren van uw waardevolle informatie. Wij bieden:

 

  • Inbraakdetectie- en alarmsystemen
  • Toegangscontrole via fysieke smartcards
  • Systemen voor branddetectie, -wering en -bestrijding
  • 24/7 centrale CCTV-bewaking van beveiligingssystemen
  • Hoog opgeleid, grondig gescreend personeel

Pay as you go

Onze diensten voor archiefopslag bieden een zeer veilige en voordelige oplossing voor alle typen documenten. In tegenstelling tot uw eigen kantoor- en opslagruimte hoeft u dankzij ons 'pay as you go'-model alleen te betalen voor de ruimte die u nodig hebt. Door uw archief bij ons onder te brengen, kan uw personeel meer tijd besteden aan primaire werkzaamheden en beschikt u over extra kantoorruimte. Bovendien kunt u zo kosten besparen.

“Door de omvangrijke ervaring en expertise op het gebied van compliancy binnen een internationale omgeving, is Iron Mountain de juiste partner voor Marsh. Zij hebben ons uitstekend begeleid bij de strategiebepaling, initiatie en uitvoering van ons Document Management Programma. ”

Martin Mudde, Facility Manager Marsh Nederland