De almaar strengere wetgeving voor gegevensbescherming betekent dat bedrijven met zware sancties kunnen worden geconfronteerd als zij niet voldoen aan de eisen voor vertrouwelijk informatiebeheer en gegevensvernietiging.

Wij bieden geïntegreerde oplossingen in alle fasen van informatiemanagement, van (document)creatie tot vernietiging. archief-vernietigingsprogramma

Het vernietigen van informatie op het juiste tijdstip (niet te vroeg en niet te laat) kan een wettelijke vereiste zijn en is bovendien voordelig (omdat u dan niet voor overbodige opslagruimte betaalt).  (Een overzicht van de wettelijke bewaartermijnen)

Wij kunnen documenten vernietigen, maar ook harde schijven, dvd's en cd's die u niet meer nodig hebt. Deze halen we bij u op en we transporteren ze veilig naar onze gecertificeerde partner voor vernietiging. Documenten en media worden vernietigd en het papier wordt gerecycled. De vernietiging van uw archief kunt u gerust overlaten aan Iron Mountain.

Of het nu om een regelmatige service gaat of om een eenmalige opruimactie, u kunt rekenen op Iron Mountain voor een veilige en goedkope manier Voor meer informatie over Veilige Documentvernietiging:

  • Veiligheid in elke fase - van het verzamelen tot het vernietigen en recyclen.
  • Naleving van regelgeving - nu gegevensbeveiliging steeds meer wordt gereguleerd, kunnen wij u helpen bij het naleven van de regels en schendingen voorkomen met een vernietigingscertificaat.
  • Hogere productiviteit van uw werknemers - tijdverlies terugdringen tot een minimum en garanderen dat uw mensen zich kunnen concentreren op hun kerntaken.
  • Al uw documenten worden vernietigd volgens DIN-325757-1 niveau 3, zodat ze nooit meer kunnen worden gereconstrueerd.