U bent verantwoordelijk voor de compliance binnen uw organisatie. Dit is een steeds moeilijkere taak in de sterk gereguleerde en tot procederen geneigde wereld van vandaag. De hoeveelheid informatie die uw bedrijf voortbrengt of verwerkt, neemt voortdurend toe, evenals het aantal voorschriften. Een Records Management Programma kan u helpen om compliance te waarborgen en risico’s te minimaliseren. Voor meer informatie kunt u een gratis gids over het implementeren van een compliant Records Management Programma downloaden.

Wij kunnen u helpen…

  • de wet- en regelgeving na te leven
  • vertrouwelijke informatie veilig te bewaren
  • informatie eenvoudig toegankelijk te maken
  • kosten te verlagen

Waarom Iron Mountain?

Iron Mountain is wereldleider op het gebied van informatiebeheer en opslagservices.
Meer dan 80% van de bedrijven uit de FTSE 100 en meer dan 140.000 bedrijven in 39 landen vertrouwen het beheer van hun informatie aan ons toe. Dit betekent dat u, waar u ook bent, kunt rekenen op lokale service. Toonaangevende beveiligingsnormen en zorgvuldige screening van personeel zorgen ervoor dat uw informatie bij ons altijd veilig is. We kunnen u zelfs helpen om verborgen beheerkosten te verminderen. Organisatie, opslag, digitalisering, back-up van gegevens, onmiddellijke toegang en veilige vernietiging vormen de bouwstenen van onze complete informatiebeheerservice.

Alles wat u nodig hebt

Iron Mountain ontwikkelt samen met u de oplossing die uw bedrijfsdoelen ondersteunt. We helpen u om uw informatie beter onder controle te krijgen en de risico's te verlagen. U kunt erop vertrouwen dat uw informatie in veilige handen is en dat wet- en regelgeving wordt nageleefd.

Aan de slag

Iron Mountain ontwikkelt samen met u een oplossing. We kunnen uw bedrijf helpen om de toegankelijkheid, beveiliging en kosten in evenwicht te brengen op een manier die bij uw specifieke organisatie past. Deze service kost minder dan u misschien denkt, terwijl uw bedrijf profiteert van de ruimte en de tijd die vrij komt. U kunt erop vertrouwen dat uw informatie in veilige handen is.