De energiesector genereert onafzienbare hoeveelheden informatie. Exploratie- en productiegegevens zijn gegevensintensief en de informatie moet tientallen jaren worden bewaard, gearchiveerd en toegankelijk blijven.

De gegevens moeten worden opgeslagen en snel toegankelijk zijn ten behoeve van investerings- en desinvesteringsbeslissingen, de dagelijkse bedrijfsvoering en voor compliance kwesties.

Met meer dan drie decennia ervaring in de olie- en gasindustrie hebben wij alles in huis om energiebedrijven te voorzien van informatiebeheerservices.

Wij werken met meer dan 1000 internationale klanten, van de allergrootste oliemultinationals tot onafhankelijke onderzoeksbedrijven. Wij kunnen:

  • Fysieke en digitale gegevens integreren om één uniform overzicht te creëren en eenvoudiger beheer mogelijk te maken via onze informatiebeheersoftware eSearch
  • De mogelijkheden verbeteren om waardevolle gegevens te zoeken, openen en delen binnen internationale organisaties en met partners en toezichthouders
  • Fysieke en digitale opslag samenbrengen om de kosten voor opslag en beheer terug te dringen
  • Gegevens uit oudere software snel omzetten naar de meest geschikte indeling voor het gebruik en de distributiemethoden waarvoor ze bestemd zijn
  • De veiligheid, betrouwbaarheid en levensduur van waardevolle informatie verbeteren via best practices voor informatieopslag, -beheer en –verwerking

Met de beheerde services van Iron Mountain kunt u snel nieuwe mogelijkheden inzetten zonder de enorme uitgaven of langdurige implementatietrajecten van een interne oplossing. 
En omdat wij ernaar streven gelijke tred te houden met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van opslagservices, beveiligingsmaatregelen en best practices, krijgen uw mensen de ruimte om te werken aan uw kernactiviteit: het leveren van energie.