Als HR manager bent u verantwoordelijk voor het beheer van zeer gevoelige informatie. De documenten die u onder uw hoede hebt worden regelmatig geraadpleegd en bewerkt. De juiste balans tussen snelle toegang tot en de beveiliging van deze documenten is essentieel. Een combinatie van elektronische en papieren documenten maakt het beheer van personeelsinformatie steeds complexer.
Wij kunnen u helpen..

  • uw informatie op een intelligente manier te organiseren
  • vertrouwelijke informatie veilig te bewaren
  • informatie eenvoudig toegankelijk te maken
  • de efficiëntie te verbeteren

Waarom Iron Mountain?

Iron Mountain is wereldleider op het gebied van informatiebeheer en opslagservices.
Meer dan 80% van de bedrijven uit de FTSE 100 en meer dan 140.000 bedrijven in 39 landen vertrouwen het beheer van hun informatie aan ons toe. Dit betekent dat u, waar u ook bent, kunt rekenen op lokale service. Toonaangevende beveiligingsnormen en zorgvuldige screening van personeel garanderen dat uw informatie bij ons altijd veilig is. We kunnen u zelfs helpen om verborgen beheerkosten te verminderen. Organisatie, opslag, digitalisering, back-up van gegevens, onmiddellijke toegang en veilige vernietiging vormen de bouwstenen van onze complete informatiebeheerservice.

Alles wat u nodig hebt

Iron Mountain ontwikkelt samen met u de oplossing die uw bedrijfsdoelen ondersteunt. 
Als uw personeelsdossiers veilig zijn opgeslagen maar toch beschikbaar zijn zodra u ze nodig hebt, hoeft u zich daarover geen zorgen meer te maken. Met onze services op het gebied van scannen en digitaliseren kunnen we u helpen om de waarde van uw informatie beter te benutten, de efficiëntie te verbeteren en de risico's op informatiegebied te minimaliseren.

Aan de slag

Iron Mountain ontwikkelt samen met u een oplossing. We kunnen uw bedrijf helpen om de toegankelijkheid, beveiliging en kosten in evenwicht te brengen op een manier die bij uw specifieke organisatie past. Deze service kost minder dan u misschien denkt, terwijl uw bedrijf profiteert van de ruimte en de tijd die vrij komt. U kunt erop vertrouwen dat uw informatie in veilige handen is.