In de zich voortdurend ontwikkelende wereld van IT staat u voor de uitdaging om informatie op een veilige manier te beheren, terwijl de toegankelijkheid van de gegevens daar niet onder mag lijden. Met veilig gegevensbeheer en veilige back-upsystemen kunt u de bedrijfscontinuïteit van uw organisatie waarborgen. Voor meer informatie kunt u de gratis gids over gegevensbeveiliging en herstel na calamiteiten downloaden.

Wij kunnen u helpen…

  • veilig, off-site een back-up van uw gegevens te bewaren
  • snel over uw informatie te beschikken
  • uw informatie te optimaliseren
  • uw aandacht op uw kerntaken te kunnen richten

Waarom Iron Mountain?

Iron Mountain is wereldleider op het gebied van informatiebeheer en opslagservices.
Meer dan 80% van de bedrijven uit de FTSE 100 en meer dan 140.000 bedrijven in 39 landen vertrouwen het beheer van hun informatie aan ons toe. Dit betekent dat u, waar u ook bent, kunt rekenen op lokale service. Toonaangevende beveiligingsnormen en zorgvuldige screening van personeel zorgen ervoor dat uw informatie bij ons altijd veilig is. We kunnen u zelfs helpen om verborgen beheerkosten te verminderen. Organisatie, opslag, digitalisering, back-up van gegevens, onmiddellijke toegang en veilige vernietiging vormen de bouwstenen van onze complete informatiebeheerservice.

Alles wat u nodig hebt

Iron Mountain ontwikkelt samen met u de oplossing die uw bedrijfsdoelen ondersteunt. 
Als uw back-up en archief tapes veilig zijn opgeslagen maar toch beschikbaar zijn zodra u ze nodig hebt, hoeft u zich daarover geen zorgen meer te maken.
Met onze services op het gebied van scannen en digitaliseren kunnen we u helpen om de waarde van uw informatie beter te benutten, de efficiëntie te verbeteren en de risico's op informatiegebied te minimaliseren.

Aan de slag

Iron Mountain ontwikkelt samen met u een oplossing. We kunnen uw bedrijf helpen om de toegankelijkheid, beveiliging en kosten in evenwicht te brengen op een manier die bij uw specifieke organisatie past. Deze service kost minder dan u misschien denkt, terwijl uw bedrijf profiteert van de ruimte en de tijd die vrij komen. U kunt erop vertrouwen dat uw informatie in veilige handen is.