Het is van belang om snel en feilloos te reageren op de wensen en eisen van uw klanten. Uw reputatie is buitengewoon belangrijk en verdient bescherming. Het is dan ook noodzakelijk om uw informatie volledig beveiligd en onder controle te hebben. Effectief informatiebeheer kan de kosten onmiddellijk verlagen en kan uw bedrijf efficiënter en flexibeler maken. Wij kunnen u helpen…

  • kosten te verlagen
  • de wet- en regelgeving na te leven
  • vertrouwelijke informatie veilig te bewaren
  • uw aandacht op uw kerntaken te kunnen richten

Waarom Iron Mountain?

Iron Mountain is wereldleider op het gebied van informatiebeheer en opslagservices.
Meer dan 80% van de bedrijven uit de FTSE 100 en meer dan 140.000 bedrijven in 39 landen vertrouwen het beheer van hun informatie aan ons toe. Dit betekent dat u, waar u ook bent, kunt rekenen op lokale service. Toonaangevende beveiligingsnormen en zorgvuldige screening van personeel zorgen ervoor dat uw informatie bij ons altijd veilig is. We kunnen u zelfs helpen om verborgen beheerkosten te verminderen. Organisatie, opslag, digitalisering, back-up van gegevens, onmiddellijke toegang en veilige vernietiging vormen de bouwstenen van onze complete informatiebeheerservice.

Alles wat u nodig hebt

Iron Mountain ontwikkelt samen met u de oplossing die uw bedrijfsdoelen ondersteunt. Kiezen voor Iron Mountain betekent meer controle over uw informatie en een efficiënter en flexibeler werkende organisatie. Met informatiebeheer kunt u de verborgen kosten van opslag, toegankelijkheid en vernietiging van uw informatie stroomlijnen, terwijl de verbeterde beveiliging en compliance u de gemoedsrust bieden die u nodig hebt.

Aan de slag

Iron Mountain ontwikkelt samen met u een oplossing. We kunnen uw bedrijf helpen om de toegankelijkheid, beveiliging en kosten in evenwicht te brengen op een manier die bij uw specifieke organisatie past. Deze service kost minder dan u misschien denkt, terwijl uw bedrijf profiteert van de ruimte en de tijd die vrij komen. U kunt erop vertrouwen dat uw informatie in veilige handen is.