Wij begrijpen de uitdagingen die het beschermen en beheren van informatie vormen, met name voor grote regionale of landelijke detailhandelsorganisaties met een groot aantal vestigingen. Met behulp van onze expertise in alle aspecten van informatiebeheer kunt u weer controle over bedrijfskritieke informatie krijgen.

De bescherming van gevoelige informatie zoals personeelsdossiers, creditcardgegevens van klanten of prijs- en voorraadgegevens is niet iets waarover u zich dagelijks zorgen zou moeten maken. En het is zeker niet iets waarmee uw klanten zich zouden moeten bezighouden. Wij bieden een consistente implementatie en betrouwbare beveiliging waarmee u uw bedrijf, uw personeel en uw klanten kunt beschermen.

Wij bieden een totaalpakket aan oplossingen zodat u een verbeterd beheer en een verbeterde bescherming van uw waardevolle informatie kunt onderbrengen bij één leverancier. Onze betrouwbare experts werken nauw samen met uw team bij het analyseren van de huidige behoeften, het ontwikkelen van vooruitstrevende strategieën en het bieden van oplossingen voor alle locaties — op winkelniveau en ondernemingsniveau. Wij kunnen:

  • Zorg dragen voor veilige off-site opslag van uw tapes voor back-up en archivering, zodat u in het geval van calamiteiten snel kunt beschikken over uw data.
  • Het risico verkleinen van verlies of diefstal van klant- en werknemersgegevens met behulp van een service voor het veilig vernietigen van documenten.
  • Zorgen dat wordt voldaan aan de PCI-norm (Payment Card Industry) en gevoelige of vertrouwelijke informatie beschermen, met inbegrip van creditcardnummers van klanten, personeelsdossiers en voorraadgegevens.
  • Een programma ontwikkelen dat landelijk of voor verschillende vestigingen kan worden ingezet voor het opslaan, opvragen en vernietigen van dossiers, conform uw eisen voor het beheer van bedrijfsrecords.
  • Ondersteunen bij digitale ambitie met onze oplossingen voor scannen en digitalisering, denk bijvoorbeeld aan het converteren van papieren personeelsdossier naar elektronische bestanden.