Wanneer het aankomt op het veilig beheren en beschermen van cruciale bedrijfs- en klantinformatie, staat het midden- en kleinbedrijf tegenover een unieke serie uitdagingen. Wij helpen u uw doelen te bereiken door u toegang te geven tot informatiebeheerservices die speciaal voor bedrijven zijn opgezet.

Wij zijn de vertrouwde partner van duizenden kleine en middelgrote ondernemingen overal ter wereld. U kunt profiteren van decennia aan leiderschap op het gebied van informatieopslag, -beveiliging en -herstel, speciaal toegesneden op de behoeften van het midden- en kleinbedrijf.

Records Management en archiefopslag

Wij helpen u bij het opslaan en beheren van uw papieren documenten, waarbij de kosten en de risico's met betrekking tot uw documentbeheer worden verlaagd.

De voordelen omvatten:

  • Compleet dienstenpakket voor documentbeheer; van advies ter plaatse tot externe archiefopslag in onze volledig beveiligde faciliteiten
  • Uitgebreide mogelijkheden voor archivering en ontsluiting van uw informatie
  • Volledig toegang tot uw documenten, inclusief zoek- en opvraagfunctionaliteiten, via onze online portal
  • Hulp en ondersteuning bij het ontwikkelen van een informatie vernietigingsbeleid en diensten voor de daadwerkelijke vernietiging van informatie

Bescherming, beheer en opslag van back-up en archief-media

Onze diensten voor databescherming stellen uw data op media veilig. Uw tapes of andere media worden in zwaar beveiligde en onder ideale condities (temperatuur en luchtvochtigheid) voor u bewaard in onze kluis. Volgens een overeengekomen schema of in het geval van een calamiteit, leveren wij uw media snel af op een door u aangegeven locatie.