Iron Mountain Connect Ondersteuning

Algemeen overzicht

Hoe in Iron Mountain Connect Records Management in te loggen en te navigeren door de nieuwe layout en functionaliteit.
Downloaden

Zoeken

Hoe een standaard zoekopdracht uit te voeren om archief te vinden bij Iron Mountain.
Downloaden

Gevorderd zoeken

Hoe een complexe zoekopdracht te formuleren die zowel van de zoekfilters gebruik maakt als de zoekcriteria. Deze zoekopdracht kan verfijnd en herhaald worden. Geavanceerde zoekopdrachten bevatten aangepaste mogelijkheden die verder gaan dan de beschikbare standaard zoekopdracht.
Downloaden

Terughalen archief

Hoe archief opgevraagd kan worden dat bij Iron Mountain opgeslagen is.
Downloaden

Een ophaalorder plaatsen

Hoe een pickup order aangemaakt kan worden voor dozen en dossiers die opgehaald moeten worden en opgeslagen worden bij iron Mountain.
Downloaden

Een leveringsorder plaatsen

Hoe een leveringsorder voor materiaal aangemaakt kan worden voor de verpakking van dossiers die opgeslagen worden bij Iron Mountain.
Downloaden

Een nieuwe doos maken

Hoe nieuwe dozen met dossiers aangemaakt worden die opgehaald en opgeslagen worden bij Iron Mountain.
Downloaden

Een nieuw dossier aanmaken.

Hoe dossiers aangemaakt en toegevoegd worden aan nieuwe en bestaande dozen die opgehaald en opgeslagen worden bij Iron Mountain.
Downloaden

Opvragen digitaal dossier

Hoe een opdracht geplaatst kan worden voor Iron Mountain om een digitale scan te maken van een dossier of een niet geregistreerd dossier die digitaal als .pdf bestand geleverd wordt.
Downloaden

Gebruikers beheren

Instructies voor hoofdbeheerders om nieuwe gebruikers aan te maken en deze te koppelen aan het systeem en aan de juiste bevoegdheden.
Downloaden

Organisaties beheren

Instructies voor hoofdbeheerders om op klant-, divisie- en afdelingsniveau informatie te beheren op een enkel scherm.
Downloaden

Beheren aangepaste leveringslijst

Instructies voor hoofdbeheerders om leveringslijsten aan te maken die bijhouden welke materialen beschikbaar zijn voor verschillende klanten en locaties.
Downloaden

Aanpassen doos templates

Instructies voor hoofdbeheerders om nieuwe dozen aan te maken en toe te wijzen aan aangepaste templates die bijhouden welke hokjes vereist, beschikbaar en niet beschikbaar zijn.
Downloaden

Aanpassen dossier templates

Instructies voor hoofdbeheerders om dossiers aan te maken en toe te wijzen aan aangepaste templates die bijhouden welke hokjes vereist, beschikbaar en niet beschikbaar zijn.
Downloaden

Beheren leveradressen

Instructies voor beheerders voor het toevoegen, aanpassen en verwijderen van afleveradressen die zijn gebruikt bij ophaalorders, opvragingen en leveringsorders. Beheerders beheren afleveradressen vanaf een unieke, gecentraliseerde locatie.
Downloaden

Orders volgen

Hoe orders gevolgd kunnen worden, gedetailleerde orderinformatie ingezien kan worden en hoe orders geannuleerd kunnen worden.
Downloaden

Rapportage

Hoe Records Management- en Vernietingsrapportages aangevraagd kunnen worden die gedetailleerde informatie bieden omtrent activiteit, retentie, inventaris en financien.
Downloaden

Wachtwoord reset

Hoe u een link of beveiligingsvragen kunt gebruiken om zelfstandig uw wachtwoord te resetten
Downloaden

Aangepaste veldnamen

Instructies voor beheerders voor het toevoegen van aangepaste veldnamen die de standaard veldnamen voor dozen en dossiers vervangen. Instructies voor gebruikers over hoe de aangepaste veldnamen worden weergegeven.
Downloaden

Bulk upload

Beschrijving van hoe u de bulk upload functie kunt gebruiken om maximaal 200 doos- registraties te uploaden in plaats van een voor een de dozen te registreren.
Downloaden

Het gebruikmaken van afleveradressen

Hoe standaard gebruikers bestaande afleveradressen kunnen vinden, adressen als standaard en/ of als favoriet kunnen instellen en nieuwe afleveradressen kunnen aanmaken wanneer de gebruiker hier de betreffende autorisaties voor heeft gekregen
Downloaden

Aanpassen meerdere dozen of dossiers

Hoe registratievelden van 2 tot 100 dozen of dossiers in één keer kunnen worden aangepast
Downloaden

Neem contact op

paper and pen

Neem contact op

Vul dit formulier in en een specialist van Iron Mountain neemt binnen één werkdag contact met u op.
Ontvang een offerte
laptop profile screen

Inloggen en betalen

Log in of ontdek hoe u een account aanmaakt.
Aan de slag
customer service

Klantenservice

Krijg snel antwoord op uw vragen.
Krijg hulp
ringing telephone

Bel met sales

Bespreek uw behoeften met een van onze deskundige vertegenwoordigers.