Informatiemanagement voor productie en techniek

mechanic-and-female-engineer-talking-in-factory

Informatiemanagement voor productie en techniek

 1. Home
 2. Industrieën
 3. Informatiemanagement voor productie en techniek

Voor productie- en techniekbedrijven is het van groot belang om informatiemanagement en de opslag van bedrijfsgegevens op efficiënte en strategische wijze vorm te geven. Dit om te voldoen aan de bedrijfskritieke vereisten in deze branche. Wij zijn de vertrouwde partner van vele productie- en technische bedrijven wereldwijd. Onze veelomvattende informatiebeheeroplossingen richten zich op het toegankelijk maken van gegevens, aan compliance en aan beveiliging.

Dankzij onze tientallen jaren ervaring met documentmanagement (van de opslag tot de beveiliging en het herstel), leveren wij resultaatgerichte oplossingen die u verder helpen. Bovendien pakken onze oplossingen en controlemechanismen de complete levenscyclus van informatie aan.

De voordelen van onze informatiebeheeroplossingen

Bij Iron Mountain stippelen we uitgebreide strategieën uit voor al uw informatiebeheer uitdagingen, voor papieren én digitale documenten. Onze geïntegreerde informatiebeheeroplossingen voor productie en techniek omvatten niet alleen het beheer van contracten, octrooien en intellectueel eigendom, maar ook Quality Assurance, tekeningen, klantdossiers, aktes, video’s en veel meer.

De oplossingen van Iron Mountain bieden u:

 • overal ter wereld lokale ondersteuning, 24 uur per dag en 7 dagen per week;
 • de mogelijkheid om sneller en rendabeler betere producten te maken met gecontroleerde toegang tot beveiligde informatie;
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbare en opvraagbare informatie dankzij digitalisering van uw documenten en onze imaging services;
 • hogere productiviteit en snellere respons dankzij gestroomlijnd opslaan, opvragen en openen van documenten;
 • eenvoudige naleving van de privacywetgeving dankzij veilige data vernietiging;
 • meer kantoorruimte en IT-middelen tot uw beschikking en verlaging van kosten en benodigde logistiek, dankzij digitalisering van uw documenten, off-site tape opslag en extern archiefbeheer.

Werkt u in een vroeg stadium van de product-lifecycle samen met andere partijen en leveranciers? Dan is bescherming van uw intellectueel eigendom van groot belang. Iron Mountain helpt u hierbij. Daarnaast bieden we speciale services voor escrow van technologie en beheer van domeinnamen, die helpen om eventuele kwesties rondom intellectuele eigendommen aan te pakken.

Een gepaste documentbeheeroplossing voor iedere sector

Van luchtvaart en defensie, voertuigindustrie, chemische industrie, bouw- en bouwmaterialen tot verpakte consumentenproducten, engineering services, high-tech-productie, industriële productie en metaal- en mijnbouw; de sectoren waarmee we samenwerken zijn zeer uiteenlopend. Onze deskundigen doen er alles aan om beveiligingsproblemen in de branche en de veranderende regelgeving de baas te blijven. Het rendabele en efficiënte documentbeheer dat wij ontwikkelen blijft voortdurend aan uw behoeften voldoen.

VRIJBLIJVEND ADVIES?

WIJ NEMEN BINNEN ÉÉN DAG CONTACT MET U OP


PERSOONLIJK CONTACT MET VIDEO CALLS

Laat uw gegevens achter. Een specialist van Iron Mountain neemt direct contact met u op om een afspraak voor een video call in te plannen. Ervaar zelf het gemak van een persoonlijke afspraak op afstand!

 • Snel én makkelijk contact
 • Efficiënt; achter je laptop
 • Waar en wanneer het u uitkomt
Group video call


PERSOONLIJK CONTACT MET VIDEO CALLS

Laat uw gegevens achter. Een specialist van Iron Mountain neemt direct contact met u op om een afspraak voor een video call in te plannen. Ervaar zelf het gemak van een persoonlijke afspraak op afstand!

 • Snel én makkelijk contact
 • Efficiënt; achter je laptop
 • Waar en wanneer het u uitkomt