iron-mountain-employee-scanning-boxes-in-storage-facility

Externe documentopslag

Bescherm en bewaar uw documenten in hoogwaardig beveiligde en compliant faciliteiten.
 1. Home
 2. Veilige opslag
 3. Opslag van documenten en media
 4. Externe documentopslag

VERTROUW DE EXPERTS OP HET GEBIED INFORMATIEBEHEER

Informatie is de levensader van elke organisatie. Dit waardevolle bedrijfsmiddel beschermen is echt een must.

U bepaalt, samen met de professionals van Iron Mountain, welke documenten verplaatst moeten worden naar onze externe opslagfaciliteiten. Daar worden ze getagd en geclassificeerd, aan de hand van uw eigen terminologie. Op deze wijze zijn ze uiteindelijk op onze intuïtieve Iron Mountain Connect™-webportaal beschikbaar. Op deze manier kunt u dus altijd uw data opvragen zoals u dat wilt.

In de praktijk bewezen beveiliging

De Iron Mountain records centers voldoen aan hoogste eisen voor opslagfacilititeiten:

 • Beveiliging. Veilige constructie, terreinomheining, toegangscontrole, gebouwbeveiliging en veiligheidsplanning.
 • Brandveiligheid. Preventieve maatregelen met een beproefde brandveilige constructie en betrouwbare watervoorziening.
 • Milieutoezicht. Een omgeving die goed gecontroleerd is en uw documenten ten uiteenlopende (weers)elementen beschermen.

Consistente beheerketen

De door Iron Mountain ontwikkelde workflows garanderen het hoogste niveau qua beveiliging en nauwkeurigheid. Plus, ook onderweg is de informatie beschermd: onze InControl®-oplossing biedt gepatenteerde beveiligings- en trackingfuncties.

Mensen die u kunt vertrouwen

Iron Mountain houdt zich aan strikte veiligheidseisen. Om aan de hoogste veiligheidseisen qua bescherming en opslag van documenten te voldoen, worden al onze medewerkers zeer streng gescreend en op hun achtergrond gecheckt. Ook krijgen ze een formele training.

Off-site betekent niet offline

De Iron Mountain Connect™ - Documentbeheer toepassing biedt online management van dozen en documenten. Onder meer metadata, het zoeken, traceren en verwerken van serviceverzoeken. Uw off-site inventaris doorzoeken kan met een enkele muisklik. Ook iets vinden naar aanleiding van een in- of extern verzoek is zo gedaan. En met een enkele klik is het gescand of bezorgd door een van onze gescreende ne getrainde medewerkers.

U kunt veel vastgoed en personeel vrijspelen wanneer u dozen en bestanden verplaatst naar een Iron Mountain’s opslaglocatie. Nooit zal dat ten koste van de zichtbaarheid van uw informatiemiddelen. En u verkrijgt snelle toegang tot bestanden die u vaak nodig heeft dankzij onze Open Shelf File Storage-oplossing.

OPSLAG DIE NAADLOOS AANSLUIT OP UW WENSEN

SPECIALE OPSLAG

Als u speciale opslagbehoeften heeft, bijvoorbeeld zeer grote hoeveelheden documenten die bewaard moeten worden of materialen die speciale omgevingsomstandigheden nodig hebben, dan kan Iron Mountain een kluis op maat voor u ontwerpen die voldoet aan uw specificaties.

We bieden onder meer de volgende voorzieningen:

 • Kluizen voorzien van klimaatregeling, bedoeld voor materialen die vragen om een bepaalde omstandigheden en vochtigheidsgraad.
iron-mountain-employee-recieving-storage-box-from-customer

PROJECTDIENSTEN

Iron Mountain’s deskundigen op het gebied van documentbeheer, bieden u de juiste expertise als het gaat om de implementatie van zowel eenmalige, periodieke of voortdurende projecten. Het Iron Mountain projectteam acteert als een onzichtbaar verlengstuk van uw organisatie die uw projecten van begin tot einde managet. Uw eigen staf wordt zo vrijgespeeld en kan de eigen tijd en middelen inzetten zoals het was bedoeld.

Een aantal manieren waarop wij u kunnen helpen:

INVENTARIS VERHUIZING.

Onze specialisten kunnen dozen en bestanden sorteren, verpakken en vervoeren van uw locatie naar de Record Centers van Iron Mountain.

BESTANDSINDEXERING.

Ons Iron Mountain dataentry team kan bestandsspecifieke beschrijvingen registreren: zo kunt u uw inventaris op bestandsniveau beheren.

VOORBEREIDING VAN DOZENVERVOER

We kunnen de inhoud van dozen controleren en de bijbehorende metagegevens registreren. Deze informatie maakt het eenvoudiger voor u om de documenten te vinden die u nodig heeft, wanneer u ze nodig heeft.

KANTOORRUIMTE VRIJMAKEN

Benut uw vastgoed slimmer en maak de waardvolle ruimte die nu in beslag wordt genomen door archieven en documentopslag vrij. Iron Mountain helpt u bepalen welke documenten kunnen worden verplaatst naar onze opslagfaciliteiten.

OPEN SHELF-CONSOLIDATIES.

Een archiefkamer die niet regelmatig wordt opgeruimd, raakt snel overvol. Het projectteam van Iron Mountain kan selectieve opschoningsacties uitvoeren zodat uw programma altijd up-to-date blijft.

AUDIT DIENSTEN

Het is belangrijk om te weten welke inventory u heeft, zodat u altijd adequaat op informatieverzoeken of andere gebeurtenissen kunt reageren. De service voor inventariscontrole van Iron Mountain omvat een speciale ruimte in ons Records Center om audits uit te voeren. Tegelijkertijd kunnen we u helpen met de inventarisatie van uw kartonnen dozen, voorbereiding van bestanden en het verplaatsen van materialen.

DOCUMENT RECOVERY DIENSTEN

Ook verzorgt Iron Mountain de schoonmaak en het herstel van gegevens die beschadigd zijn geraakt door bijvoorbeeld (natuur)rampen, verontreinigingen, stof, schimmel, water of een plaag door ongedierte.

Group video call


PERSOONLIJK CONTACT MET VIDEO CALLS

Laat uw gegevens achter. Een specialist van Iron Mountain neemt direct contact met u op om een afspraak voor een video call in te plannen. Ervaar zelf het gemak van een persoonlijke afspraak op afstand!

 • Snel én makkelijk contact
 • Efficiënt; achter je laptop
 • Waar en wanneer het u uitkomt