Iron Mountain Connect Records Management Upgrade

Over de nieuwe versie

We hebben de Iron Mountain Connect Records Management applicatie uitgebreid gebaseerd op de feedback van onze klanten. Gedurende 2017 zullen we gebruikers upgraden naar de nieuwe versie, de nieuwe versie bevat:

• Een nieuwe look en feel die workflow gedreven is en extra muisklikken waar mogelijk voorkomt.
  • Verbeterde zoekmogelijkheden die geavanceerde zoekresultaten en het zoeken naar meerdere dozen mogelijk maakt.
  • Geoptimaliseerde workflows voor het aanvragen van transport, opvragingen en het bestellen van benodigdheden.
  • Web browser ondersteuning voor Microsoft Internet Explorer 9 (IE9), IE11 en Google Chrome 48

Iron Mountain is vastbesloten om het upgrade proces zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. U krijgt bericht via pop-up berichten in Iron Mountain Connect Records Management ten minste 30 dagen voordat uw bedrijf is gepland om te upgraden. Tutorials en leermaterialen zijn beschikbaar in Iron Mountain Connect Records Management om u voor te bereiden op de nieuwe versie. Onze Customer Service is ook beschikbaar om u te helpen. Wij danken u bij voorbaat voor uw tijd en partnerschap.

Bekijk deze video voor meer informatie over de nieuwe versie van Iron Mountain Connect Records Management. **In het Engels

Documenten

cog wheels

‘How to’ bibliotheek

Klik hier om toegang te krijgen tot korte filmpjes en tips over hoe de nieuwe versie van Iron Mountain Connect Records Management gebruikt kan worden.
Hoe te handelen
document inspection

Gebruikshandleiding

Klik hier voor toegang te krijgen tot de gebruikershandleiding van Iron Mountain Connect Records Management voor gedetailleerde procedures en gebruikersinformatie.
Gebruikshandleiding

Neem contact op

paper and pen

Neem contact op

Vul dit formulier in en een specialist van Iron Mountain neemt binnen één werkdag contact met u op.
Ontvang een offerte
laptop profile screen

Inloggen en betalen

Log in of ontdek hoe u een account aanmaakt.
Aan de slag
customer service

Klantenservice

Krijg snel antwoord op uw vragen.
Krijg hulp
ringing telephone

Bel met sales

Bespreek uw behoeften met een van onze deskundige vertegenwoordigers.