Supply chain modification

Supply Chain Transformation

De meeste organisaties die afhankelijk zijn van een supply chain hebben als nooit tevoren te maken met ontwrichting. In sommige gevallen is de vraag naar goederen groter dan de capaciteit van de toeleveringsketen. In andere gevallen is er sprake van een opeenhoping van voorraden doordat de productie is onderbroken, vertraagd of omgeleid naar essentiële producten. Met Secure Business Storage kunt u kritische en noodvoorraden beheren om voorbereid te blijven.

Wilt u uw toeleveringsketen zo min mogelijk verstoren? Het kan zijn dat bedrijven niet genoeg magazijnmedewerkers, chauffeurs of ruimte hebben om voorraden op te slaan. Door gebruik te maken Externe Documentopslag kunt u de logistiek van veilige opslag en levering van kritieke goederen en voorraden beheren, waardoor uw supply chain wendbaar en in beweging blijft.

Opslag en diensten omvatten*:

 • Dozen of pallets met goederen
 • Geladen containers met een service om ze te lossen, te sorteren en te scheiden.
 • Pakken en verpakken.
 •  

   

  New Supply Chain
  Bent u voorbereid op een herhaling van de lockdown? In en uit de lockdown kan onze realiteit worden voor de komende maanden. Uw organisatie moet klaar staan om snel te reageren in een noodsituatie en zorgen voor een gemakkelijke toegang tot een reservevoorraad, met levering aan uw teams binnen enkele uren.
  Samenwerken in tijden van het Coronavirus